چاپ كارت پرسنلي

درباره وبلاگ

چاپ كارت پرسنلي

کاربردهای کارت پرسنلی

سه شنبه دهم 10 1398

کارت پرسنلی


کارت پرسنلی جهت شناسایی افراد و دادن مجوز برای دسترسی به امکانات شرکت‌ ها و سازمان ‌ها مورد استفاده قرار می ‌گیرد. برای نمونه در شرکت ها و موسسات جهت شناسایی هویت اعضای سازمان و کارمندانشان و همچنین برای کنترل ورود و خروج به هر کدام از کارمندان یک کارت پرسنلی اختصاص می دهند. کارت های پرسنلی را می توان از جنس پلاستیکی به نام پی وی سی PVC تولید نمود. طرح چاپ شده بر روی کارت های پرسنلی اختصاصی می باشد و شامل اطلاعات پرسنلی شخص می باشد که در ادامه به آن ها پرداخته شده است.


چه اطلاعاتی باید در کارت پرسنلی درج گردد؟

  • نام و نام خانوادگی
  • تصویر فرد
  • شماره عضویت
  • سمت فرد در سازمان
  • لوگوی سازمان یا شرکت
  • آدرس سایت و ایمیل شرکت
  • بارکد جهت شناسایی شخص
  • تاریخ صدور و تاریخ اعتبار


علاوه بر اطلاعات فوق جهت افزایش امنیت کارت پرسنلی مواردی نظیر هولوگرام، اثر انگشت و یا امضای فردی که کارت برای وی صادر شده نیز بر روی کارت مورد استفاده قرار می گیرد.


کاربردهای کارت پرسنلی

کاربردهای  کارت پرسنلی با توجه به سطح تردد بسیار در سازمان ها و لزوم اطلاع از هویت فردی به حریم مجموعه به عنوان پرسنل و یا ارباب رجوع برای دسترسی به بخش های مختلف سازمان در حال افزایش می باشد. مدیران سازمان ها، شرکت ها و ادارات مختلف جهت تفکیک قسمت های مختلف سازمان و کارت های pvc  بالا بردن سطح امنیت سازمان خودکارت های pvcنیاز به چاپ کارت پرسنلی برای کارمندان و پرسنل خود و حتی کارت ورود مهمان برای ارباب رجوع را دارند.

 کارت های شناسایی و یا  کارت پرسنلی علاوه بر موارد یاد شده باعث حس رضایتمندی برای پرسنل سازمان و مهمانان می شود و سبب می شود تا خود را جزئی حقیقی از سازمان بدانند.


ابعاد کارت پرسنلی 

کارت های پرسنلی معمولا در ابعاد استاندارد کارت ویزیت بزرگ چاپ می شوند. در واقع برای چاپ کارت ویزیت از ابعاد استاندارد 5/4×8/5 سانتیمتر استفاده می شود.

(0) نظر

صدور کارت پرسنلی

سه شنبه سوم 10 1398

اغلب شرکت ها جهت تشخیص هویت کارکنان و کارمندان خوددر شرکت از این کارت ها استفاده می کنند. در واقع امروزه صدور کارت پرسنلی به یکی از دغدغه های اصلی شرکت ها و سازمان های معتبر تبدیل شده است. برای این کار، اغلب مراکز دولتی و خصوصی برای پرسنل خود از سیستم مکانیزه صدور کارت پرسنلی استفاده می کنند. دارندگان کارتهای پرسنلی با استفاده از آن می توانند به امکانات و خدمات مراکز و سازمان ها دسترسی داشته باشند. در صورتی که امنیت کارت پرسنلی شما مهم باشد می توانید روی آنها مواردی مانند هولوگرام، اثر انگشت و یا امضای شخصی را به کار ببرید.



نحوه صدور کارت پرسنلی 

صدور کارت پرسنلی برای شرکت ها و موسسات علاوه بر اینکه به آنها نظم و امنیت می بخشد، می تواند یک چهره حرفه ‌ای تر به آن ‌ها بدهد.  این کارت ها در انواع متنوعی وجود دارند و به روش های مختلفی صادر می گردند. برای چاپ کارت پرسنلی ‌می‌توان از انواع کارت پی وی سی که شامل کارت PVC ساده، کارت مگنت و کارت مایفر است استفاده نمود. 


کاربرد های کارت پرسنلی

کارت های پرسنلی دارای مزایای زیادی می باشد و سازمان‌ ها و موسسات بزرگ و کوچک می توانند از مزایای انواع مختلف آنها برای مجموعه خود بهره مند گردند. در واقع می توان از این نوع کارت های پی وی سی به منظور شناسایی افراد، کنترل ورود و خروج و همچنین حضور و غیاب پرسنل استفاده نمود. این مراکز می توانند طراحی و صدور کارت پرسنلی را در مجموعه خود انجام دهند و یا اینکه آن را به یک شرکت معتبر محول نمایند. در صورت اهمیت بالای امنیت اطلاعات سازمان و پرسنل بهتر است این کار توسط خود سازمان صورت گیرد. در راستای این هدف می بایست یک دستگاه پرینتر مخصوص چاپ کارت پی وی سی به همراه ملزومات آن برای مجموعه تهیه نمود.


قیمت چاپ کارت پرسنلی

قیمت چاپ کارت پرسنلی به نوع کارت استفاده شده برای چاپ دارد. چنانچه کارت ها از نوع هوشمند باشند قیمت بیشتری خواهند داشت و اگر از نوع کارت های ساده باشند مسلما قیمت مناسبتری خواهند داشت.


روش چاپ کارت پرسنلی

یکی از انتخاب‌هایی که می‌تواند کیفیت چاپ کارت پرسنلی را تحت تأثیر قرار دهد، انتخاب روش چاپ است. برای چاپ این کارت‌ها ‌می‌توان از دو روش چاپ افست و یا چاپ دیجیتال استفاده نمود که کاربرد و نتیجه هر یک متفاوت است و شرایط خاصی دارد. در همین مطلب هر یک از تکنیک‌های نامبرده را به صورت مختصر شرح خواهیم داد.

چاپ افست کارت پرسنلی PVC: چاپ افست برای تیراژ بالای 1000 عدد و زمانی که کارت‌ها دارای اطلاعات ثابت هستند به کار ‌می‌رود. این روش از لحاظ اقتصادی بسیار مقرون به صرفه است و به میزان قابل توجهی هزینه چاپ را کاهش ‌می‌دهد.

چاپ دیجیتال کارت پرسنلی PVC: چاپ دیجیتال زمانی کاربرد دارد که تیراژ چاپ پایین بوده و اطلاعات روی کارت‌ها متغیر (نام و نام خانوادگی و …) باشد. چاپ دیجیتال خود به دو صورت مستقیم و غیر مستقیم انجام ‌می‌گیرد. در چاپ مستقیم اطلاعات مستقیماً از هد دستگاه چاپگر کارت پی وی سی به سطح کارت انتقال داده می‌شود. در صورتی که در چاپ غیر مستقیم اطلاعات ابتدا به سطح یک فیلم نازک انتقال داده شده و سپس به سطح کارت انتقال داده می‌شود. این روش که به چاپ معکوس معروف است کیفیت بهتری دارد و از آنجایی که در انتها یک لایه لمینت بر روی کارت‌ها ‌می‌زند، دوام و ماندگاری چاپ نیز افزایش ‌می‌یابد.

(0) نظر
X